Killebäckskolan

  • Killebäckskolans nya utemiljö

  • Kunskap har inga gränser.

  • Killebäckskolan

  • Killebäckskolan

  • Killebäckskolan i vårsolen

Killebäckskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund, varifrån man lätt kan ta sig med cykel, buss eller bil. Läsåret 2014/2015 delas Killebäckskolan upp i två skolenheter, en för åk 4-6 med knappt 100 elever och en enhet för åk 7-9 med ca 270 elever. Medarbetarna på Killebäckskolan är organiserade i årskursvisa arbetslag och kännetecknas som nyfikna, kreativa och engagerade med god elevkontakt. Det är högt i tak, god sammanhållning och ett bra samarbetsklimat på skolan. Killebäckskolan totalrenoverades 2010 och är en välutrustad skola med vackra och ändamålsenliga lokaler.

Vårt viktigaste gemensamma mål på skolan är att alla utvecklas så långt som möjligt. Vi lägger därför stor vikt på kontinuerligt kvalitetsarbete där medarbetarna är engagerade i olika utvecklingsgrupper. Lärande bedömning står i fokus och är övergripande för verksamheten. Vi arbetar bland annat med IKT i undervisningen och som hjälpmedel har alla elever och lärare vars en iPad.

Nyheter

Radioprogram åk 8

23 jan 2015

Under årets första skolvecka arbetade 8a, 8b och 8c med radioprogram om aktuella saker på engelskan och musiken. Resultatet kan du höra nedan. Lyssna gärna!  

Gå till artikel

Betyg - Så funkar det!

02 jun 2014

Så här i betygstider kan det i bland dyka upp lite frågor från föräldrar. Nedan finns en länk till en film om bedömning. Den kanske kan svara på några av frågorna.

Film om bedömning
Faktaansvarig: Barn- och skolförvaltning Lund Öster
Sidan uppdaterad: 2014-11-07
Direktadress till denna sida: www.lund.se/killebackskolan
google-translate