Välkommen till Konditori Vipan!

Välkommen till vår butik!

Allmän information

Under rådande omständigheter håller Konditori Vipan stängt. I nuläget är skolan helt stängd. Vi uppdaterar kontinuerligt sidan avseende när butiken beräknas öppna igen. De närmaste veckorna är telefonen stängd och inga beställningar tas emot. Under tiden önskar vi alla våra trogna kunder allt gott och välkomna åter!

Konditori Vipan är en övningsbutik för våra gymnasieelever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning mot Bageri & Konditori. Allt som säljs här har våra elever tillverkat i vårt undervisningsbageri. I utbildningen ingår undervisning i försäljning och service. Detta pågår i alla årskurserna. Vissa elever har lätt för arbetet i butiken, andra har det inte. Vi ber om tålamod och överinseende med att det tar lite längre tid för en del elever.

 

Många kunder ringer och frågar efter konditorivaror för allergiker.
Glutenfria produkter får vi inte göra i våra lokaler. Andra ämnen som nötter, mandel, mjölkpulver med mera kan finnas i produkter som normalt inte ska innehålla dessa ämnen. Så därför kan vi INTE garantera att våra produkter är helt fria från allergiämnen.

Relaterad information

Kontakt

Gymnasieskolan Vipan

Besöksadress: Vipeholmsvägen, 224 66 Lund
Telefon (växel): 046-359 50 00
E-post: vipan@lund.se

Vipan

Adress
Vipeholmsvägen, 224 66 Lund

Telefonnummer
046-359 78 60

Öppettider
08.00-15.00
Begränsade öppettider under lovdagar.

E-postadress
vipan@lund.se

Leveransadress
Vipeholmsvägen, Hus A, Lund

Kontakta oss

E-post
lunds.kommun@lund.se

Telefonnummer
046-359 50 00

Öppettider Medborgarcenter
Måndag–torsdag: 08–17
Fredag: 08–16
Avvikande öppettider