Skolstart 2020

Vi är så glada att du valt just vår skola och önskar dig varmt välkommen den 18 augusti.

Vi har förståelse för att du har många frågor om skolan, speciellt i samband med covid-19. Under vårterminen gick alla gymnasieskolor över till distansundervisning och all undervisning har skett digitalt. Vi har fått en del frågor om hur det kommer bli till hösten. Kommer vi starta på distans till hösten eller kommer allt bli som vanligt?

Vi har tyvärr inga svar på den frågan idag. Men det vi vet är att du kommer kunna gå din utbildning hos oss. Oavsett om vi startar på distans eller du ska komma till skolan så kommer vi göra allt för att skapa den bästa studiesituationen för dig. Vi förbereder oss på båda scenarierna men hoppas innerligt att vi kommer kunna träffa alla er elever på skolan till hösten.

Vi har en nära dialog med branscherna så du behöver inte vara orolig för vad som händer med din APL. APL kommer att genomföras. 

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och håller oss uppdaterade om utvecklingen. Ta gärna för vana att besöka skolans webbplats, det är här du kommer att få information om något ändras inför nya läsåret. Folkhälsomyndigheten har utlovat mer information i slutet av maj.

Du som ska börja i tvåan eller trean kan logga in på vklass för att ta del av nyheter.

Kontakt

Gymnasieskolan Vipan

Besöksadress: Vipeholmsvägen, 224 66 Lund
Telefon (växel): 046-359 50 00
E-post: vipan@lund.se

Vipan

Adress
Vipeholmsvägen, 224 66 Lund

Telefonnummer
046-359 78 60

Öppettider
08.00-15.00
Begränsade öppettider under lovdagar.

E-postadress
vipan@lund.se

Leveransadress
Vipeholmsvägen, Hus A, Lund

Kontakta oss

E-post
lunds.kommun@lund.se

Telefonnummer
046-359 50 00

Öppettider Medborgarcenter
Måndag–torsdag: 08–17
Fredag: 08–16
Avvikande öppettider