Studie- och yrkesvägledning

Välkommen till oss på Lunds Vägledningscentrum. Vi erbjuder kostnadsfri och oberoende studie- och karriärvägledning och vänder oss till dig som som är 20 år och äldre och är folkbokförd i Lunds kommun.

Lunds Vägledningscentrum

Nyheter

  • Telefontid 21 april kl 13.00 - 15.00 är stängd.
  • Lunds Vägledningscentrums drop-in är stängd tillsvidare:
    Alla drop-in tider kommer framöver erbjudas som telefontid till vi har nya direktiv hur vi skall hantera drop-in. Aktuella telefontider hittar ni längre ner.
  • Endast folkbokförda i Lunds kommun kommer att erbjudas prövning i period 3:

    Med anledning av covid-19 och de rekommendationer om att undvika kollektivtrafiken för att hålla nere smittspridningen av covid-19 som fortfarande finns, kommer endast personer som är folkbokförda i Lunds kommun att erbjudas prövning. Beslutet är kopplat till folkhälsomyndighetens rekommendationer och gäller tills annan information ges. Personer från andra kommuner hänvisas till sin hemkommun.

Kontakta oss

E-post: vagledningscentrum@lund.se

Vår ambition är att besvara ditt mail under arbetsdagen men senast inom 2 arbetsdagar.

Telefon: Här läggs telefonnummer ut under telefontider.

Vår telefon är kopplad till mobiltelefoni som saknar kö-system för inringare. Vi har inte möjlighet att ringa upp eller återkoppla till de som inte kommer fram under våra telefontider. Du är välkommen att ringa tillbaka en annan dag alternativ skicka ett mail med dina frågor.

Vi rekommenderar att du i första hand söker svar på dina frågor via vår hemsida samt FAQ alternativt sänder ett mejl till oss med dina frågor.
Vuxenutbildningen i Lund
FAQ kommunal vuxenutbildning i Lund

Ordinarie telefontider:
Måndag: 13.00 - 15.00
Tisdag: 13.00 - 15.00
Onsdag: 10.00 - 12.00
Fredag: 10.00 - 12.00

Besöksadress:
Stora Södergatan 47, 2 våningen

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/vagledningscentrum