Öppna förskolan Kulan

På Kulan kan ni träffa andra barn och andra vuxna. Du behöver inte anmäla att ni kommer och det kostar inget att delta i vår verksamhet.

Sångstunden är Kulans signum, vi älskar att sjunga tillsammans och det gör att vi alla känner stor gemenskap och glädje. Varje dag sjunger vi tillsammans en gång under varje pass.

När vi har många besökare sätter vi upp en FULLT-skylt på dörren. När skylten är uppe kan vi tyvärr inte ta emot flera besökare under detta pass. Ni är då välkomna till nästa pass.

Som förälder, eller annan medföljare vuxen, har du ansvar för ditt/dina barn under vistelsen på Kulan. Mobiltelefonerna ska vara på tyst läge under sångstunden och vi vill inte att du filmar eller fotograferar.

Det här kan ni göra på Kulan

I vårt målarrum kan ni måla på staffli eller vid bordet. Vi har många olika penslar, färger, härliga papper och annat roligt material. I kuddrummet kan ni hoppa, åka rutschkana, klättra eller bygga en koja. I vårt mysrum kan ni sitta och läsa sagor. Vi har många barnböcker, men också vuxenböcker som handlar om barn och om föräldrarollen.

Vad sägs om att klä ut dig till en tiger, en prinsessa eller något annat kul? Vill ni kanske pussla, spela spel, rita, leka med lera, göra halsband eller något annat pyssel? Vi har många olika saker att välja mellan och ni får gärna komma med egna ideer och önskemål. Våra dockor och gosedjur längtar efter att bli ompysslade och alla bilar, tåg, klossar och andra leksaker trivs bäst när någon leker med dem.

Relaterad information

Faktaansvarig: Barn- och skolförvaltningen

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/kulan

Kontakt

Öppna förskolan Kulan

Besökadress: Borgareparken, 226 44 Lund
Telefon: 046-359 64 38

Förskolechef: Malin Eklund Håkansson
Telefon: 046-359 37 31
E-post:malin.eklundhakansson@lund.se

Barn- och skolförvaltningen

Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Besöksadress: Stora Södergatan 47, Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post: barnochskola@lund.se