Praktisk information

Lov i Lunds verksamhet bedrivs under alla lov i Lunds kommun. Vi har som mål att skapa ett kul och härligt sommarlov för alla unga i Lunds kommun! Här hittar du praktisk information om vad som gäller när man är med i våra aktiviteter.

Vad kostar det att vara med på Lov i Lunds aktiviteter?

Alla aktiviteter inom Lov i Lund är gratis! Vid utflykter eller kollon kan det tillkomma kostnader för fika eller mat till självkostnadspris, men det går lika bra att ta med sig matsäck hemifrån om man vill!

Vilka åldrar riktar ni er till?

Satsningen vänder sig främst till dig som är mellan 6-15 år, vissa aktiviteter välkomnar vi barn från 4 år och i vissa fall äldre ungdomar. I kalendern kan du se vilka åldrar aktiviteterna vänder sig mot.

Kan alla vara med?

Alla barn och ungdomar är välkomna att delta i vår verksamhet men barn födda 2009 eller senare måste ha med en vuxen som kan ansvara för barnet. Det kan också finnas vissa aktiviteter som är för yngre barn och en del för äldre ungdomar, du hittar den informationen i kalendern.

För att fler unga ska känna till aktiviteterna och känna sig välkomna har vi anställt personal som pratar flera språk. Vi kommer också att göra besök med en del av våra aktiviteter på korttidsboenden inom LSS för att nå barn och unga med funktionsvariationer.

Vad behöver jag tänka på?

Tänk på att visa både andra deltagare och ledare respekt. Det är vi tillsammans som skapar en bra stämning!

Ska en vuxen vara med?

Alla barn födda senare än 2009 kräver vuxet sällskap på aktiviteter anordnade av Lov i Lund.

Om olyckan är framme

Om något skulle hända behöver vi få tag på vårdnadshavarna. Därför bör alla deltagare upp till 15 år ta med telefonnummer till vårdnadshavare/anhörig. Barnen och ungdomarna är försäkrade genom Lunds kommun, då de deltar i vår verksamhet.

header Lov i Lund

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen

Besöksadress: Stora Södergatan 47, Lund
Telefon (växel): 046-359 50 00
E-post: kultur-fritid@lund.se