Matnyttigt för arrangörer

Kulturutbudet för barn och unga skapas av många och Lunds kommun välkomnar nya initiativ. Det här kan vi hjälpa dig som är arrangör av kultur för barn och unga med:

Stöd och bidrag

Om du vill genomföra ett kulturprojekt eller bedriva verksamhet på regelbunden basis i Lunds kommun och behöver bidrag för detta finns det flera olika stödformer att söka. Läs mer på sidorna om stöd och bidrag.

Scener och lokaler

Har du ett kulturarrangemang som du vill genomföra men saknar lokal? I Lund finns ett antal olika scener som du kan hyra in dig på. Läs mer på sidan om att hyra lokaler för kulturarrangemang.

Marknadsföring

Här på vår hemsida finns en evenemangskalender som visar aktuella upplevelser och arrangemang i kommunen. För att kalendern ska vara så heltäckande som möjligt är det viktigt att även du som är arrangör av kultur för barn och unga ser till att få med information om dina arrangemang. För att få med din information i evenemangskalendern ska du kontakta Lunds Turistbyrå.

Biljettbyrån kan hjälpa dig att sälja biljetter och på så vis kommer du med i deras digitala nyhetsbrev som skickas ut till många hundra prenumeranter månadsvis.

Kontakt

Pia Paglialunga, kulturutvecklare för barn och unga
Telefon: 046-359 62 26
E-post: pia.paglialunga@lund.se

Faktaansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/arrangorer

Kontakt

Kulturutveckling barn och unga

Pia Paglialunga, kulturutvecklare för barn och unga
Telefon: 046-359 62 26
E-post: pia.paglialunga@lund.se

Kultur- och fritidsförvaltningen

Besöksadress: Stora Södergatan 47, Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:kultur-fritid@lund.se