Utställning och naturvägledare

Inomhusutställningen är öppen alla dagar kl. 9–16, förutom några enstaka helgdagar och utomhusdelen kan du självklart besöka när som helst. Skolklasser och grupper kan boka tid med naturvägledaren.

Naturum Skrylle, foto Sofie Persson

Fråga naturvägledaren - bokningar skolor och grupper

Från mars till november välkomnas du av en naturvägledare tisdag–söndag kl 9–16 som svarar på dina frågor. Har du frågor eller vill du bara prata natur en stund?

Naturvägledarna tar gärna emot skolklasser och andra grupper för en kortare eller längre stunds naturvägledning med utgångspunkt från naturum. Bokningsbara dagar är tisdag – torsdag (vissa fredagar) från 19 mars till 7 juni.
Det kostar inget att boka en naturvägledare. Hör av dig så planerar vi något tillsammans. För skolklasser och grupper kan särskilda visningar bokas in, se mer information under relaterade dokument nedan.

Kontakta naturvägledaren för bokning och mer information.
Mobil: 0761-33 53 73
E-post:naturum@lund.se
Telefon Skryllegårdens reception: 046-585 25

Ut i spenaten - allemansrätt för alla

Här nedan kan du hämta material för "Ut i spenaten - allemansrätt för alla". Materialet som har tillkommit i ett LONA-projekt är fritt att skriva ut och att använda. Syftet är att den som löser svenska som andraspråk ska lära sig om möjligheterna och skyldigheterna med allemansrätten.

Kontakt

Park och natur

Tekniska förvaltningen

Besöksadress:Brotorget 1, Lund
Telefon Medborgarcenter: 046-359 50 00
E-post: tekniska.forvaltningen@lund.se
Felanmälan: www.lund.se/felanmalan eller app: Felanmälan Lunds kommun

Tekniska förvaltningen

Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Besöksadress: Brotorget 1, Lund
Telefon Medborgarcenter: 046-359 50 00
E-post:tekniska.forvaltningen@lund.se