Lediga odlingslotter

Här presenteras lediga odlingslotter. Du kan bara anmäla intresse för en lott om du har registrerat dig som sökande i vår kö och har fått ett e-postmeddelande med erbjudande. Just nu står ca 470 personer i kö för en odlingslott och erbjudande om lediga lotter skickas till en begränsad del av kön.

Aktuellt just nu

Tidplan

Anmäl intresse - men titta på lotten först!

Du kan anmäla intresse för flera lotter och ange upp till sex val i e-tjänsten. E-tjänsten öppnar samma datum som vi gör utskick till kön och nås via länk längre ner på sidan. Tjänsten stängs när anmälningstiden har gått ut.

Du måste ha BankID för att göra en intresseanmälan. Om du saknar BankID, kontakta medborgarcenter på tel 046 - 359 50 00.

Innan du anmäler intresse för en eller flera ledig lotter bör du besöka området och titta på lotten/lotterna. När du anmäler intresse ska du även intyga att du är beredd att skriva arrendeavtal när tilldelningen är klar. Om du anmäler intresse och sen inte vill skriva avtal förlorar du din plats i kön. På så vis kan vi fördela lotterna snabbare.

Vad händer sen?

Vi meddelar dig som får en lott och stryker din plats i kön. Du får e-post med besked om vilken lott du har tilldelats och information om när du kan komma till Kristallens medborgarcenter för att skriva under avtalet. Vårt medborgarcenter på Brotorget 1 har öppet måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16. Du skriver på två exemplar av avtalet och behåller ett för dig själv. Om du bor utanför Lund eller av annan anledning inte kan ta dig till Kristallen, ring medborgarcenter på telefon 046 - 359 50 00.

När avtalet är undertecknat kan du börja bruka lotten.

Mer information

För att se din köplats, uppdatera kontaktuppgifter eller se vilka lotter du har anmält intresse för, logga in med BankID påMin Sida.

Frågor om de lotter som är lediga just nu:johanna.hagen@lund.se (OBS! nås endast onsdagar).
Övriga frågor: kolonier@lund.se

Kartor

Här hittar du kartor över alla odlingsområden, inklusive en översiktskarta:

Faktaansvarig: Tekniska förvaltningen

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/ledigalotter

Kontakt

Park och natur

Tekniska förvaltningen

Besöksadress:Brotorget 1, Lund
Telefon Medborgarcenter: 046-359 50 00
E-post: tekniska.forvaltningen@lund.se
Felanmälan: www.lund.se/felanmalan eller app: Felanmälan Lunds kommun

Tekniska förvaltningen

Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Besöksadress: Brotorget 1, Lund
Telefon Medborgarcenter: 046-359 50 00
E-post:tekniska.forvaltningen@lund.se