Ändrade betalningsvillkor för låst cykelparkering vid Lund C

5 mars, 2020

Lunds kommun erbjuder hundra cykelparkeringsplatser i ett låst cykelgarage under Västra stationstorg. De flesta av platserna är uthyrda men den som vill parkera bakom en låst dörr har ändå möjlighet att köpa ett månadsabonnemang.

Företaget som tillhandahåller betallösningen för parkeringsavgiften, Triply, har nu mobilanpassat gränssnittet för sin webbplats. De har också förändrat betalningsvillkoren för abonnemanget.

Förändringen innebär att månadsabonnemanget kommer att förlängas automatiskt med 30 dagar i taget om inte kunden aktivt säger upp avtalet två dagar före den nya månadsperioden börjar gälla. Tidigare behövde abonnenten aktivt förnya sitt abonnemang varje månad.

Nu när Skånetrafiken har förändrat sitt biljettsystem och jojo-korten inte längre används för resor går det fortfarande bra att använda jojo-korten som passerkort till cykelgaraget. Har du inte jojo-kortet kvar går det bra att koppla vilket annat kort med blipp-funktion som helst som passerkort. Följ instruktionerna på Triplys webbplats.

Läs mer om hur man köper abonnemang och vilka allmänna villkor som gäller för det låsta cykelgaraget på denna sida: lund.se/cykelparkering.