Lär känna Stadshallens former!

22 april, 2021

Stadshallen är en värld av speciella former, signerad en av stadens mest framstående arkitekter. Några av alla dessa former ligger nu till grund för de grafiska element vi kommer att använda oss av för att berätta om Stadshallen och marknadsföra kommande arrangemang.


På filmen ovan kan du lära känna formerna, som vi kommer att använda både tillsammans och var för sig - som på den stora "vepan" utanpå byggbodarna, som du ser på bilden nedan. Tryck på dubbelpilen i högra hörnet för att se filmen i helskärm!

Elementen "Graphic senses" är framtagna av vår samarbetspartner inom grafisk produktion, BBDO Nordics (tidigare Ehrenstråle).

- Graphic senses är en visuell skildring av Stadshallen i Lund, en arkitektoniska kronjuvel i mitten av både Lunds kulturliv och stadskärna. Syftet är att skapa associationer hos Lunds invånare och besökare om en levande och demokratisk mötesplats – öppen för alla, konstaterar projektledaren Stina Tjebbes.

- Stadshallen kommer bjuda in till ett aktivt kulturdeltagande av alla sinnen och slag i form av konstutställningar, konserter, föreläsningar och smakupplevelser. För att tydligt kommunicera om detta, satte vi form på de olika sinnena som är kopplade till upplevelserna genom att plocka upp utvalda detaljer från Klas Anshelms karaktäristiska arkitektur.

 

Vepa på byggbodarna utanför Stadshallen

Foto: Pehr Rafstedt