Innebandy

.

Träningsförhållanden

Träningen sker på Victoriastadion fördelat på 2 innebandyplaner. På Victoriastadion har vi även tillgång till en välutrustad styrketräningslokal. Fysisk träning sker främst på bollhuset, där vi har tillgång till friidrottshall, judomatta, modern styrkehall samt löparbanor. Teorilektioner har vi i Byggnad 5 på Polhemskolan. Merparten av träningsmomenten sker mixat pojkar/tjejer samt årskurs 1/årskurs 2.

Träning

Vi tränar två pass i veckan där vi alternerar individuell teknik, teori, olika taktiska moment som tillhör innebandyspelet samt fysträning. Vi varvar praktiska övningar med teoretiskt kunnande och det senaste inom kostlära, fysträning, mental träning, ledarskap och teambuilding. Vi arbetar med att utveckla dig som innebandyspelare, och du får sätta upp tydliga mål och får chansen att utarbeta ett individuellt träningsprogram för att uppnå dessa.

Träningstider

Victoriastadion (innebandy) - tisdagar och torsdagar kl. 07:45 - 09:00

Samverkan med andra innebandygymnasier i Skåne

Vi har ett pågående samarbete med övriga innebandygymnasier. Främst för att höja kvaliteten med liknande riktlinjer, men vi har även en gemensam turnering mellan de olika skolorna.

Studieutbud

Du kan kombinera innebandystudierna med alla gymnasieprogram Polhemskolan erbjuder.

Ansvarig instruktör
Joel Tedgård
joel.tedgard@lund.se