Snart flyttar Träffpunkt Genarp till splitter nya lokaler

24 oktober, 2019

I december flyttar Genarps träffpunkt för seniorer från Gödelövsvägen 10 till Lars Kristoffers väg 7 – ungefär 100 meter bort.

Utanför Träffpunkt Genarp


Flytten innebär helt nya, rymliga lokaler och möjliggör fler aktiviteter och mer samvaro för Genarps seniorer. Den innebär också att träffpunkten kommer att finnas i samma hus som äldreboendet och hemvården i Genarp. Huset, som tidigare har varit Solhems äldreboende, har genomgått en om- och tillbyggnad i två år och öppnar nu på nytt för tre viktiga verksamheter.

Läs mer om Träffpunkt Genarp

Läs mer om Solhems äldreboende (som byter namn till Lars Kristoffers väg)

Datum att ha koll på:

Måndag 2 december smygöppnar träffpunkten i de nya lokalerna utan inplanerade aktiviteter. Du är välkommen att kika på lokalerna eller dricka en kopp kaffe.

Tisdag 3 december klockan 13-15 hålls en gemensam invigning för träffpunkten och hemvården med musikunderhållning av Malmö Wienerensemble. Vi bjuder på kaffe med kaka, en rundtur i träffpunktens och hemvårdens lokaler och vård- och omsorgsnämndens ordförande klipper det tradionsenliga bandet. Det är fritt inträde och alla är välkomna att fira med oss!

Håll utkik på träffpunkten och i programbladet Seniorum för mer information.