Gråsparven daglig verksamhet

I natursköna Värpinge ligger Gråsparven daglig verksamhet. Vi arbetar för att du ska få den hjälp och stöd som du behöver så att du kan göra egna val, skapa goda upplevelser samtidigt som du känner dig trygg och har roligt!

Kontakt

Besöksadress
Gråsparvsvägen 5B, 227 31 Lund

Telefon
046-359 62 51

E-post
Annelie.lundblad@lund.se

Kreativa och fysiska upplevelser

Vi erbjuder många olika aktiviteter på Gråsparven, för att du ska ges möjligheten att hitta just det som du tycker om att göra. Utifrån dina behov och önskemål arbetar du i grupp och/eller enskilt.

Vi arbetar kreativt med hantverk, färg och form, bakning, musik och datorer. Vi har även en lokal på Klostergården med inriktning mot hantverk och bakning som du kan besöka om du vill.  

Gillar du att aktivera dig fysiskt så har vi aktiviteter där vi bland annat arbetar i trädgården, cyklar på vår side-by-side cykel eller gör yoga. På Gråsparven hjälps vi även åt med de vardagliga sysslorna.

Vi erbjuder även sinnesstimulering i en anpassad miljö, där syn, hörsel, smak, lukt och känsel stimuleras på olika vis. Aktiviteten heter snoezel och miljön anpassas efter olika behov och lockar till aktivitet och avslappning.

Vi som jobbar här

Vi som arbetar på Gråsparven har olika kompetenser med lång och bred erfarenhet av arbete med personer med olika funktionsvariationer. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och AAK (alternativ och kompletterande kommunikation) utifrån dina intressen och förmågor.

Relaterad information