Träffpunkt Veberöd

Träffpunkt Veberöd är en mötesplats för seniorer där du kan delta i arrangemang, glädjas åt en stunds sällskap eller bara komma in och hämta månadens program.

Veberöd fortsatt stängd. Träffpunkt Dalby, Möllaregården och Linero öppnar 1 oktober 

Träffpunkt Veberöd håller fortsatt stängt, men den 1 oktober öppnar Lunds kommun upp träffpunkterna Dalby, Möllaregården och Linero. De tre träffpunkterna är noga utvalda eftersom de har goda förutsättningar för att kunna öppnas upp på ett kontrollerat, säkert och succesivt sätt utifrån ett smittskyddsperspektiv.

Aktiviteterna på träffpunkterna kommer att ske under tydliga och kontrollerade former, där vi följer rekommendationer och restriktioner.

Det kommer att ställas krav på att besökarna tar ett stort personligt ansvar och inte besöker oss vid minsta symtom, håller avstånd till andra, går hem om man känner sig sjuk och tvättar händerna noggrant och ofta.

De övriga träffpunkterna kommer att hålla fortsatt stängt fram tills beslut om öppning tas. 

Läs mer om besöken på träffpunkternas respektive sida:

Träffpunkt Dalby

Träffpunkt Linero

Träffpunkt Möllaregården

 Läs mer om hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper

Veberöds verksamhet

På träffpunkten i Veberöd har vi återkommande aktiviteter varje vecka som du kan läsa om i programbladet Seniorum. Förutom det erbjuder vi caféer, fester, teaterresor, utfärder, qigong och linedance med mera. Dessutom kan du äta lunch i Vevrehemmets lunchrestaurang för pensionärer, som finns i samma lokaler.

Vevrehemmets lunchrestaurang

Alla Lunds pensionärer är välkomna till träffpunkten. Kom gärna med synpunkter och idéer på arrangemang och aktiviteter.

Träffpunkten samarbetar med kyrkan och pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna.

Visa Träffpunkt Veberöd på karta