Träffpunkt Södra Sandby

Träffpunkt Södra Sandby är en mötesplats för en stunds sällskap seniorer emellan. Vi finns på entréplan vid huvudingången till Fästans äldreboende.

Samtliga träffpunkter stängda

På grund av den ökade smittspridningen i Skåne har beslutet tagits att stänga ner samtliga träffpunkter. Träffpunkterna kommer att hålla stängt till den 31 mars 2021. Beroende på hur smittspridningen utvecklas kan beslutet komma att omvärderas.

Tillsammans tar vi hand om varandra och minskar smittspridningen!

Hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper 

Träffpunkt Södra Sandbys verksamhet

På Träffpunkt Södra Sandby har vi både uppskattade återkommande aktiviteter och ett varierat månadsprogram. Vi samarbetar även med flera pensionärsorganisationer som själva håller i cirklar och med församlingshemmet i Södra Sandby som håller Gudstjänst på Fästan. En gång i månaden har träffpunkten och församlingen ett gemensamt café med olika program.

Träffpunktens lokal har öppen planlösning med en köksdel som ger möjlighet till bakning. Förmiddags- och eftermiddagsfika serveras till självkostnadspris.

I huset finns även tillgång till restaurang med lunch till seniorpris och samlingssalar för lite större arrangemang, såsom inhyrda föreläsare, musikunderhållning, samhällsinformation, utställare med försäljning och fester med dans. I träffpunktens samlingssal finns hörselslinga.

Fästans lunchrestaurang

Visa Träffpunkt Södra Sandby på karta