Träffpunkt Södra Sandby

Träffpunkt Södra Sandby är en mötesplats för en stunds sällskap seniorer emellan. Vi finns på entréplan vid huvudingången till Fästans äldreboende.

Träffpunkten stängd 16 mars - 31 augusti 

För att minimera riskerna för spridning av coronaviruset och för att skydda våra medborgare stängs kommunens träffpunkter för seniorer. Vi kommer att hålla stängt 16 mars - 31 augusti, men vid behov kan detta förlängas. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper

 

På Träffpunkt Södra Sandby har vi både uppskattade återkommande aktiviteter och ett varierat månadsprogram. Vi samarbetar även med flera pensionärsorganisationer som själva håller i cirklar och med församlingshemmet i Södra Sandby som håller Gudstjänst på Fästan. En gång i månaden har träffpunkten och församlingen ett gemensamt café med olika program.

Träffpunktens lokal har öppen planlösning med en köksdel som ger möjlighet till bakning. Förmiddags- och eftermiddagsfika serveras till självkostnadspris.

I huset finns även tillgång till restaurang med lunch till seniorpris och samlingssalar för lite större arrangemang, såsom inhyrda föreläsare, musikunderhållning, samhällsinformation, utställare med försäljning och fester med dans. I träffpunktens samlingssal finns hörselslinga.

Fästans lunchrestaurang

Visa Träffpunkt Södra Sandby på karta

Kontakt

Träffpunkt Södra Sandby

Johan Kindeberg
E-post: johan.kindeberg@lund.se

Karin Holmqvist
E-post: karin.holmqvist@lund.se

Adress: Backgatan 15, 247 31 Södra Sandby

Telefon: 046-359 65 32

Öppettider: måndag-fredag kl. 9.00-16.00

Vård- och omsorgsförvaltningen

Besöksadress: Bangatan 10 a, Lund
Postadress:
Box 41, 221 00 Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:
vardochomsorg@lund.se