Träffpunkt Papegojelyckan

Träffpunkt Papegojelyckan är en mötesplats för seniorer som vill ha sällskap och delta i olika aktiviteter. Man kan se oss som en drop in-verksamhet dit du kommer och går som du vill.

Träffpunkten stängd 16 mars - 31 augusti

För att minimera riskerna för spridning av coronaviruset och för att skydda våra medborgare stängs kommunens träffpunkter för seniorer. Vi kommer att hålla stängt 16 mars - 31 augusti, men vid behov kan detta förlängas. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper

 

På Träffpunkt Papegojelyckan har vi bland annat två aktiva biljardbord och en ateljé där du kan arbeta med exempelvis sömnad, måleri och vävning. I träffpunktens stora sal kan du ägna dig åt dans och musik, vilket är en återkommande och uppskattad programpunkt hos oss. De mindre rummen är öppna för aktiviteter av alla slag. Här kan studiecirklar och andra grupper mötas kring gemensamma intressen.

Träffpunkten är till för dig och den blir vad vi tillsammans gör den till. Du har stor möjlighet att själv påverka utbudet. Hör av dig till oss om du har idéer på vad våra rum kan användas till eller om du själv vill leda en grupp.

Man behöver aldrig känna sig tvungen att komma på aktiviteter varje gång bara för att man har börjat gå. Det är det bästa med en träffpunkt - man kommer och går som man vill.

Träffpunkten ligger i anslutning till en lunchrestaurang för pensionärer.

Papegojelyckans lunchrestaurang

Visa Träffpunkt Papegojelyckan på karta

Kontakt

Träffpunkt Papegojelyckan

Camilla Hansson
E-post: camilla.hansson@lund.se

Hanna Jakobssson Eneberg
E-post: hanna.jakobssoneneberg@lund.se 

Adress: Falkvägen 14, 227 31 Lund

Telefon: 046-359 56 12

Öppettider: måndag-fredag kl. 9.00-16.00

Vård- och omsorgsförvaltningen

Besöksadress: Bangatan 10 a, Lund
Postadress:
Box 41, 221 00 Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:
vardochomsorg@lund.se