Träffpunkt Linero

På Träffpunkt Linero arbetar vi aktivt med att få våra besökare att känna sig välkomna och känna meningsfullhet och gemenskap.

Träffpunkten Linero är öppen

Den 1 oktober öppnade Lunds kommun upp träffpunkten Linero tillsammans med träffpunkterna Dalby och Möllaregården. Dessa träffpunkter är noga utvalda eftersom de har goda förutsättningar för att kunna öppnas upp på ett kontrollerat, säkert och succesivt sätt utifrån ett smittskyddsperspektiv.

Aktiviteterna på träffpunkten kommer att ske under tydliga och kontrollerade former, där vi följer rekommendationer och restriktioner.

  • Vi kommer att ha aktiviteter i mindre grupper och ta in max 10 besökare åt gången, så att avstånd mellan besökarna kan hållas.
  • Vi vill att alla ska få chansen att delta i aktiviteter, därför gäller max 1 aktivitet per besökare i veckan, i mån av plats.
  • Besökarna måste boka en plats på aktiviteten för att delta.
    Bokningen sker digitalt via en e-tjänst här på träffpunktens sida på Lund.se. Ni kan också ringa till oss så hjälper vi dig. Detta görs för att vi ska kunna ha kontroll över hur många som kommer.

Det kommer att ställas krav på att besökarna tar ett stort personligt ansvar och inte besöker oss vid minsta symtom, håller avstånd till andra, går hem om man känner sig sjuk och tvättar händerna noggrant och ofta.

De övriga träffpunkterna kommer att hålla fortsatt stängt fram tills beslut om öppning tas.

Boka dig via e-tjänsten 

Instruktioner för hur du använder e-tjänsten

Programblad Träffpunkt Linero

Vecka 42-44

Visa Träffpunkt Linero på karta