Träffpunkt Genarp

Träffpunkten i Genarp har moderna, ljusa och rymliga lokaler som möjliggör många aktiviteter och en stor dos samvaro.

Genarp fortsatt stängd. Träffpunkt Dalby, Möllaregården och Linero öppnar 1 oktober 

Träffpunkt Genarp håller fortsatt stängt, men den 1 oktober öppnar Lunds kommun upp träffpunkterna Dalby, Möllaregården och Linero. De tre träffpunkterna är noga utvalda eftersom de har goda förutsättningar för att kunna öppnas upp på ett kontrollerat, säkert och succesivt sätt utifrån ett smittskyddsperspektiv.

Aktiviteterna på träffpunkterna kommer att ske under tydliga och kontrollerade former, där vi följer rekommendationer och restriktioner.

Det kommer att ställas krav på att besökarna tar ett stort personligt ansvar och inte besöker oss vid minsta symtom, håller avstånd till andra, går hem om man känner sig sjuk och tvättar händerna noggrant och ofta.

De övriga träffpunkterna kommer att hålla fortsatt stängt fram tills beslut om öppning tas. 

Läs mer om besöken på träffpunkternas respektive sida:

Träffpunkt Dalby

Träffpunkt Linero

Träffpunkt Möllaregården

 Läs mer om hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper.  

Genarps verksamhet

Träffpunkt Genarp bjuder in dig till gemenskap med förhoppningen om att nya vänskapskontakter ska knytas. Här är det besökarnas intressen och önskemål som styr utbudet av aktiviteter. Några av våra mest populära aktiviteter som återkommer varje vecka är biljard, bingo, canasta och bugg.

Vi har ett nära samarbete med pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna som bedriver viss verksamhet i våra lokaler.

I huset hittar du även Genarps äldreboende och hemvårdslokaler. Välkommen in till Lars Kristoffers väg 7!

Visa Träffpunkt Genarp på karta