Träffpunkt Dalby

Träffpunkt Dalby är en mötesplats för seniorer, en plats för social samvaro och aktiviteter av olika slag. Här kan du spela kortspel, sjunga allsång, delta på fester och följa med på utflykter.

Träffpunkten Dalby är öppen

Den 1 oktober öppnade Lunds kommun upp träffpunkten Dalby tillsammans med träffpunkterna Linero och Möllaregården. Dessa träffpunkter är noga utvalda eftersom de har goda förutsättningar för att kunna öppnas upp på ett kontrollerat, säkert och succesivt sätt utifrån ett smittskyddsperspektiv.

Aktiviteterna på träffpunkten kommer att ske under tydliga och kontrollerade former, där vi följer rekommendationer och restriktioner.

  • Vi kommer att ha aktiviteter i mindre grupper och ta in max 10 besökare åt gången, så att avstånd mellan besökarna kan hållas.
  • Vi vill att alla ska få chansen att delta i aktiviteter, därför gäller max 1 aktivitet per besökare i veckan, i mån av plats.
  • Besökarna måste boka en plats på aktiviteten för att delta.
    Bokningen sker digitalt via en e-tjänst här på träffpunktens sida på Lund.se. Ni kan också ringa till oss så hjälper vi dig. Detta görs för att vi ska kunna ha kontroll över hur många som kommer.

Det kommer att ställas krav på att besökarna tar ett stort personligt ansvar och inte besöker oss vid minsta symtom, håller avstånd till andra, går hem om man känner sig sjuk och tvättar händerna noggrant och ofta.

De övriga träffpunkterna kommer att hålla fortsatt stängt fram tills beslut om öppning tas.

Boka dig via e-tjänsten 

Instruktioner för hur du använder e-tjänsten

Programblad Träffpunkt Dalby

Vecka 42-44

Visa Träffpunkt Dalby på karta