Träffpunkt Arkivgatan

Träffpunkt Arkivgatan är framtidens mötesplats för seniorer i Lund. Hit kan du komma för att få gemenskap, digital utbildning, motion och mångkulturella arrangemang.

Träffpunkten stängd 16 mars - 31 augusti

För att minimera riskerna för spridning av coronaviruset och för att skydda våra medborgare stängs kommunens träffpunkter för seniorer. Vi kommer att hålla stängt 16 mars - 31 augusti, men vid behov kan detta förlängas. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper

 

På Träffpunkt Arkivgatan håller vi dig uppdaterad inom det digitala samhället som många känner sig intvingade i. Här erbjuds Internetcafé som en drop in-verksamhet och du kan även få uppleva virtuell verklighet i vårt VR-rum.

Visa Träffpunkt Arkivgatan på karta

Om du har önskemål om att starta upp och leda en grupp inom ett visst intresse så finns det stora möjligheter till det. Träffpunkten är till för dig och den blir vad vi tillsammans gör den till.

På onsdagseftermiddagar anordnar vår flerspråkiga personal olika mångkulturella aktiviteter för dig som har bakgrund i ett annat land eller ett intresse för kultur och mångfald. 

Mångkulturella aktiviteter för seniorer

Kontakt

Träffpunkt Arkivgatan

Katarina Hammar
E-post: katarina.hammar@lund.se

Adress: Arkivgatan 7C, 223 59 Lund

Telefon: 046-359 49 41

Öppettider: måndag-fredag kl. 09.00-16.00