Träffpunkt Arkivgatan

Träffpunkt Arkivgatan är framtidens mötesplats för seniorer i Lund. Hit kan du komma för att få gemenskap, digital utbildning, motion och mångkulturella arrangemang.

Samtliga träffpunkter stängda

För att minimera riskerna för spridning av coronaviruset och för att skydda våra medborgare är kommunens samtliga träffpunkter för seniorer stängda till och med den 30 juni.

Vi hoppas att smittspridningen fortsätter att minska och att vi någon gång under maj kan börja erbjuda utomhusaktiviteter i mindre grupper på vissa träffpunkter. Information kommer så snart det finns beslut om att vi kan starta upp verksamhet utomhus.

Beroende på hur smittspridningen utvecklas kan beslutet komma att omvärderas.

Tillsammans tar vi hand om varandra och minskar smittspridningen!

Hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper 

Arkivgatans verksamhet

På Träffpunkt Arkivgatan håller vi dig uppdaterad inom det digitala samhället som många känner sig intvingade i. Här erbjuds Internetcafé som en drop in-verksamhet och du kan även få uppleva virtuell verklighet i vårt VR-rum.

Visa Träffpunkt Arkivgatan på karta

Om du har önskemål om att starta upp och leda en grupp inom ett visst intresse så finns det stora möjligheter till det. Träffpunkten är till för dig och den blir vad vi tillsammans gör den till.

På onsdagseftermiddagar anordnar vår flerspråkiga personal olika mångkulturella aktiviteter för dig som har bakgrund i ett annat land eller ett intresse för kultur och mångfald. 

Mångkulturella aktiviteter för seniorer

Träffpunkternas digitala nyhetsbrev

Vill du få Träffpunkternas digitala nyhetsbrev via mail en gång i månaden? Skicka ett mail till nyhet.traffpunkter@lund.se för att anmäla dig som prenumerant.