Digitala Träffpunkten

Välkommen till Digitala Träffpunkten! Här träffar du oss som jobbar på träffpunkterna för seniorer i Lunds kommun, njuter av härlig musik, föreläsningar, pyssel och andra aktiviteter. Precis som på våra andra träffpunkter, fast digitalt.

Följ oss gärna på Youtube så missar du aldrig en uppdatering från Digitala Träffpunkten. Där kan du också lämna kommentarer om vad du tycker om våra filmer. Du kan också se alla våra filmer direkt här nedan.

Följ Digitala Träffpunkten på Youtube

Senaste uppdateringen

Tisdagsfilmen: I senaste nytt från seniorverksamheten får du nyttig information som rör träffpunkterna, Digitala Träffpunkten och vårens uppmärksammade händelse, nämligen Balans- och hälsoveckan som arrangeras vecka 20. Missa inte detta inslag, så att du också kan hålla dig uppdaterad på vårens och sommarens aktiviteter.

Torsdagsfilmen: Följ med till Livets museum, som drivs av Kulturen i Lund på uppdrag av Region Skåne och i samarbete med Sydsvenska Medicinhistoriska sällskapet. Nu ska du få en inblick i detta medicinhistoriska museum som lär oss om läkekonstens utveckling och om hur kroppen fungerar.

Senaste nytt från seniorverksamheten

Guidad tur i Domkyrkan

Insektshotell med Karin

Naturvandring i Sankt Lars Park

Träna på utegym

Friluftsmuseet del 5 - Thomanderska huset

Äldre videor

Äldre videor
Allmännyttigt
Boktips
Föredrag, vandringar och studiebesök
Hantverksskola
Musik
Quiz
Recept
Träning och avslappning

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/digitalatraffpunkten