Länk till startsidan

Kulturskolans vecka 2024

Vecka 20 fyller Kulturskolan Lund Folkparkens Rotunda med föreställningar och konserter. Våra stråk- och blåsorkestrar ger maffiga konserter med hundratals elever på scen och våra teater-, dans-, bild- och musikelever ger premiären av ämnesöverskridande Majas Alfabet. Varmt välkomna!

En illustrerad bild av ett träd med barn som på olika sätt sitter och hänger i trädet. En fågel kommer flygande med bokstaven A.

Majas Alfabet

Måndag 13 maj kl 18:30

Vi presenterar Lena Anderssons Majas alfabet A-Ö med dans, teater, bild, musik och sånger. En härlig bokstavsresa med färgglada
kostymer och våra fantastiska elever på scen. Sammanlagt är det ca 100 elever i åldern 7 – 12 år som medverkar.

När: Måndagen den 13 maj klockan 18:30
Plats: Folkparken, Rotundan
Föreställningens längd: ca 50 min
Fri entré!

Blåsorkesterkonsert

Tisdag 14 maj kl 18:00

Varmt välkomna till en maffig blåsorkesterkonsert med alla Kulturskolans blåsensembler! Minibrasset, Miniblåset, Blås Ett, Blås 2, Mindblowers, Lund Symphonic Band och Slagverksensemblen ger alla ett litet program var för sig och konserten avslutas med alla ensembler på scen. Missa inte!!

När: Tisdagen den 14 maj klockan 18:00
Plats: Folkparken, Rotundan
Konsertens längd: ca 70 min
Fri entré!

Stråkafton

Hjärtligt välkomna till vårens stora stråkorkesterkonsert där alla Kulturskolan Lunds stråkorkester/ensembler medverkar, från de allra yngsta till våra äldsta elever. Medverkande ensembler är Introduktionskurs Musik stråk, Superstars, Ensemble Nouveau, Stråkmästarna, Småfolket, Tamburokestern och Kammarorkestern. Konserten bjuder på allt ifrån klassisk musik till filmmusik och folkmusik. Fikaförsäljning i pausen!

När: Onsdag den 15 maj klockan 18:30
Plats: Folkparken, Rotundan
Konsertens längd: ca 90 minuter inklusive paus.
Fri entré!

Uppdaterad:

Dela sidan: