Naturum Skrylle

På naturum Skrylle kan du lära dig om traktens växter, fåglar, insekter och djur. Säsongsprogrammet bjuder på många spännande aktiviteter.

naturumskrylle_sommar2020

Vinter i Skrylle

På grund av pandemin blir det inte något sportlovsprogram i år. Observera att inomhusutställningen är stängd. Innan vårens program och bemanning startar den 20 mars vill vi tipsa om vad man kan göra tills dess, se nedan. 

Vilsestigen

Vilsestigen är 800 meter lång och har tio stationer. Här lär pojken Vilse ut hur du gör om du gått vilse i skogen. Stigen är en rundvandring som är skyltad medsols.

Längs Vilsestigen finns en reflexstig och under resten av februari kan du gå på mörkerpromenad. Med mobilens lampa eller en ficklampa följer du reflexbanden i träden. Under februari-mars finns det goda chanser att höra kattugglan hoa i skogen. Det är mörkt nog från klockan sex.

Vinterutmaningen, formulär om vad men sett och upplevt i naturenVinterutmaningen

Spana efter spännande saker och upplevelser i naturen! Skriv ut Vinterutmaningen i den relaterade informationen nedan, sätt kryss och samla poäng. Utmana en kompis och se vem som får flest. Lägger du sedan upp ett foto, berättar och taggar #naturumskrylle får du hela 10 poäng.

Följ oss gärna på Facebook!
Skrylles webbplats
Alla arrangemang finns i vår evenemangskalender

Relaterad information

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/naturum