Vi som jobbar här

Här presenteras Naturskolans personal

Anders Wånge Kjellsson är leg. lärare i NO-ämnen med måttot: "Ut med skolan i omvärlden!" Han är också verksamhetschef, vilket innebär att han har förmånen att hålla ordning på vår ekonomi och får sitta i några fler sammanträden än vi andra. Anders har en bred naturvetenskaplig kunskap och växter, svampar, fåglar och småkryp ligger honom varmt om hjärtat -även på fritiden.

anders-wånge-kjellsson

eva-persson Eva Persson är fritidspedagog med flera års erfarenheter både från grundskola och specialskola. Hon är en entusiastisk förespråkare för utedagar och kan se möjligheter till utomhuspedagogk i alla ämnen. Eva är medförfattare till böcker i Att lära in ute-serien. Förutom sin kunskap tillför hon ett mycket (och ofta) klingande skratt till Naturskolan. Eva läser mycket böcker och verkar att räcka till för både make, barn och barnbarn!
Anna Ekblad är både leg. lärare och förskollärare samt har erfarenhet av Montessori-pedagogik. Hon har dessutom medverkat i att utveckla teknikundervisningen på Fågelskolan i Lund. På fritiden ägnar Anna sig mycket åt tekniska lösningar i sommarhuset som hon byggt tillsammans med sin man. Hon gillar utomhusaktiviteter som att vandra, campa och paddla kajak. Anna är också kommunens NT-utvecklare. Läs mer om det uppdraget här.

anna-ekblad

carolina-lindeblad

Carolina Lindeblad är miljövetare med samhällsvetenskaplig inriktning. Hon brinner för att förändra och "förgröna" barns och ungdomars fysiska utomhusmiljö. Drivkraften att få människor att upptäcka naturen kommer från Carolinas uppväxt på landet med hästar, hagar, kojor i skogen och scouting. Hon älskar skapande hantverk. På fritiden påtar Carolina gärna i sin trädgård, eller hittar vackra saker på loppis.
Lina Hällström är miljövetare med inriktning ekologi, naturgeografi och klimatfrågor. Lina har tidigare arbetat i Malmö med elevers och ungdomars delaktighet och möjlighet att påverka samhället.  lina-hällström