Lov i Lund

Vi på Lov i Lund fixar aktiviteter, utflykter, workshops och massa annat kul på alla lov för dig som är mellan 6-15 år. Det är gratis att delta! Kalendern för sommarlovet kommer att publiceras i slutet av maj och därefter kontinuerligt uppdateras under hela lovet!

Vad är Lov i Lund?

Lov i Lund är en del av kultur- och fritidsförvaltningen i Lunds kommun. Vi skapar och samordnar gratis lovaktiviteter för barn och unga i hela Lund.
Tillsammans med föreningar, kommunens fritidsgårdar och bibliotek kan vi erbjuda till exempel dans, cirkus, programmering, basket, mangateckning, bumperballs, odling, bio, bad, teater, skate och massa andra grejer.

Praktisk information

Alla aktiviteter som arrangeras med Lov i Lund är gratis men vissa kräver föranmälan på grund av begränsat antal platser. Aktiviteterna riktar sig till alla barn mellan 6-15 år, men vissa passar bättre för lite äldre respektive lite yngre barn. Lov i Lunds aktiviteter utgår oftast från våra mötesplatser; Klostergården, Linero, Norra Fäladen och Öster (Dalby, Genarp, Södra Sandby och Veberöd).


Många aktiviteter är i förväg planerade, men under hela sommaren tar vi in barns egna önskemål och planerar in fler utifrån det. Lov i Lund strävar efter att alla barn ska kunna delta i de aktiviteter hen känner verkar roligast och gör vårt bästa för att möta olika behov.


Vissa aktiviteter är stimmigare och mer välbesökta än andra, medan andra är lugnare med färre deltagare.
Vill förälder, ledsagare eller annan person följa med är de givetvis välkomna. Vissa aktiviteter kräver även att en vuxen är med för de yngre barnen. Kontakta arrangören för specifik information.

Besök Lov i Lund på Facebook

Besök Lov i Lund på Instagram

Kontakt

Ellen Isaksson
Projektkoordinator Lov i Lund

Amanda Pettersson
Kommunikatör Lov i Lund

Faktaansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/lovilund

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen

Besöksadress: Stora Södergatan 47, Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:kultur-fritid@lund.se