FLUFF 2014

fluff-till-nät

nallefluff-till-nät

FLUFF 20 - 25 oktober 2014!

De små biobesökarnas vän på ­filmduken


FLUFF i Lund och SMUFF i Malmö genomförde hösten 2014 ­återigen en gemensam satsning på lyfta fram ­filmer för våra allra yngsta biobesökare. Det är viktigt att också denna publik får tillgång till filmupplevelser och se film på andra plattformar än de som finns runt om oss i vardagen. Vi vill med våra visningar slå ett slag för filmupplevelser på stor duk – så som filmskaparna ursprungligen tänkt vi skulle möta deras verk.

FLUFFs ­program bestod även denna gång av filmer som ännu inte riktigt funnit sin väg ut på bio­dukarna och några klassiker som vi bara inte kan låta bli att visa. Några axplock ur programmet: Till invigningen blir det en förhandsvisning av det helt nya Alfons-paketet:Mera monster, Alfons. Vidare veckan visades helt nya filmer som:Jul i Flåklypa, Tänk om…och klassiker som Barnen från Frostmofjälleti nyrestaurerad biografkopia. Avslutar det hela gjorde vi på lördagen i stor stil med den likaledes nyrestaurerade stumfilmenSafety Last!En visning dit pianisten Håkan Carlsson kom och spelade live – precis som det en gång begav sig.

Som extra bonus visades också förfilmer gjorda av filmskapare i femårsåldern som deltagit i projektet Mina favoritplatser.

Programmet för 2014 hittar ni i en pdf här nedanför.

Vi ses snart i biomörkret igen!

Relaterad information

Faktaansvarig: Kulturskolan

Lunds kommun

Telefonnummer
046-359 50 00

Öppettider för medborgarcenter
Måndag–torsdag: kl. 08–17
Fredag: kl. 08–16
Dag före röd dag: kl. 08–15

Organisationsnummer
212000-1132

Kulturskolan

Adress
S:t Laurentiigatan 1, 222 21 Lund

Telefonnummer
046-359 50 00

E-post
kulturskolan@lund.se