Film för de yngsta

Välkomna in i biomörkret!

Alfons brev

Film för de yngsta på Södran blir det i höst också!

I höst genomförs visningarna på Södran under särskilda förutsättningar för att kunna möta Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vilket bland annat betyder att antalet platser i salongen är begränsade och ska förbokas. Vi kommer också att möta upp alla besökare utanför biografen och kommer så långt det är möjligt att släppa in till salongen via olika ingångar.

Allt för att ni ska känna er välkomna in i biomörkret på ett säkert vis.

Sköt om er och tvätta händerna ofta :-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Barnfilmsvisningarna på biograf Södran

Höstens program 2020:

1. Var är Bus-Alfons?
Visas: 7 - 22 okt.
Längd: ca 40 min

Det lilla busfröet Alfons är naturligtvis på programmet också i höst. Den här gången får vi bl. a. se när Milla anklagar Alfons för att ha slarvat bort nycklarna till deras koja. När Alfons kallas för feg bara för att han inte vill slåss och så den där historien när Alfons för en gångs skull blir så arg att han faktiskt slår till Lillkillen.

2. Var inte rädd Långa Farbrorn
Visas: 4 - 19 nov.
Längd: ca 45 min.

I dag ska Lilla Anna och Långa Farbrorn titta på film. Lilla Anna vill titta på sina fem favoritfilmer av Lilla spöket Laban och hans vänner. Men eftersom Långa Farbrorn är rädd för spöken vågar han först inte titta även om Lilla Anna säger att det inte är ett dugg läskigt. Tillsammans med Lilla Anna får vi återuppleva spännande äventyr och bus med Laban, Labolina, Lillprins Bus och alla de andra på slottet Gomorronsol.

3. Molly & Julmonstret
Visas: 25 nov - 10 dec.
Längd: ca 35 min.

Julen närmar sig och alla monster i monsterland förbereder sig för den stora ljusfesten. En natt får Molly och Edison höra talas om det mystiska julmonstret. De beger sig ut på en äventyrlig resa att söka rätt på honom. Kommer de att lyckas? Och hinner de sedan hem i tid för den stora festen?

 

Filmerna visas

varje onsdag och torsdag kl. 10.00 på biograf Södran på Mejeriet.

Bokning och information

E-post: skolbio@kino.nu

Telefon 046 -14 38 13 (kontorstid)

Biljettpris

20 kr onsdag och torsdag

Relaterad information

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/barnbio