Kulturskolan PopIn

Är du ung och intresserad av film, dans eller musik? Bor du i Dalby, Genarp, Södra Sandby eller Veberöd?

Kulturskolan - Pop-in

Under hösten kommer en professionell dansare, en filmare och en musiker att ordna egna aktiviteter och göra saker utifrån förslag från er som bor i orterna. Exempelvis: går du i mellanstadiet och vill vara med i en dansgrupp? Eller har du precis gått ut gymnasiet och vill lära yngre ungdomar att spela i band? Kom då till Kulturskolan PopIn!

Det är gratis att vara med, och du behöver inte anmäla dig. Låter det spännande? Vi kommer att börja besöka fritidsgårdar och skolor i vecka 34 (Genarp och Veberöd) och 35 (Södra Sandby och Dalby).

Du som är med i projektet kan prova något som du inte gjort förut, såväl som jobba vidare med ett intresse du redan har eller få stöttning i en befintlig aktivitet (som ett band, en youtubekanal eller en dansgrupp). Personalen kommer dessutom att arbeta nära fritidspersonal och kan fungera som en länk till att söka Unga leder unga-bidrag för att du ska kunna starta ett eget projekt.

Kontakt

PopIn – Teamet
Tele: 0732-458721
Kulturskolan.popin@lund.se

Enhetschef John Bjerkert
046-359 45 85
john.bjerkert@lund.se

Kulturskolan PopIn är ett projekt skapat med hjälp av bidragsmedel från Statens Kulturråd. Målet är att kunna erbjuda kulturskoleverksamhet på fler platser och med ett annat arbetssätt. Därför kommer de tre pedagogerna att arbeta med öppen och kostnadsfri verksamhet, och vara på platser i ungdomars närområde.