Utbildningar

Komvux i Lund erbjuder ett brett utbud som vi hoppas ska passa dig.

Du har möjlighet till att studera:Våra kurser

  • heltid eller deltid
  • dagtid eller kvällstid
  • genom prövningar
  • I närundervisning eller på distans

Närundervisning 
Kursen är schemalagd med lärarledd undervisning och som elev förväntas du att närvara vid dessa lärarledda lektioner. Vissa moment är obligatoriska och då ska du närvara på skolan, ex. vid färdighetsmoment och laborationer.

Distans 
Du sköter dina studier på egen hand via skolans lärplattform och har möjlighet att få handledning av lärare vid behov, men du rekommenderas att komma till skolan för att möta läraren varje vecka. Om du har mycket goda förkunskaper eller om det är svårt för dig att ta dig till skolan kan vi anpassa kursen för dig. Vissa moment är obligatoriska och då ska du närvara på skolan, ex. färdighetsmoment och laborationer.

Kontakta Lunds Vägledningscentrum för att få reda på vilka möjligheter som finns för dig gällande den utbildning som du funderar på att söka. Alla som söker utbildningar på Komvux bör ta kontakt med Lunds Vägledningscentrum.

Hitta till Komvux

Adress
Glimmervägen 12
224 78 Lund

Öppettider för tillfället:

Skolan är öppen 10:00 - 14:00 för att hämta material eller om du har en avtalad tid med din lärare. Du får inte stanna och studera på egen hand på skolan.

Kontakta oss

E-post
komvux@lund.se

Telefonnummer
046-359 71 00

Telefontid:
 
Telefontid alla dagar
8.00 - 9.30 och 13.30 - 14.30