Lärcentrum Kompassen

Komvux nya lärcentrum KOMpassen kommer även att finnas digitalt och vänder sig både till elever och personal. Exempelvis kommer IKT-handledning och specialpedagogiskt stöd bokas via sajten.

På Kompassen kan du som elev eller lärare få hjälp med studier eller undervisning av engagerade pedagoger. 
Redan nu kan du anmäla ditt intresse för handledning, fyll i formuläret så kontaktar vi dig i augusti.

Boka handledning i kompassen

Så här fungerar Kompassen

Kompassen är en plats där du får tillgång till datorer med relevant programvara, och andra tekniska hjälpmedel som kan vara till stor hjälp i dina studier. Detta är en plats där du kan finna studiero, få möjlighet att träffa andra elever för samläsning och grupparbeten och framför allt en plats där det finns tillgång till ett bra stöd från personal med olika kompetenser t.ex. ämneslärare, specialpedagog, studiehandledare och bibliotekarie.

Vi vill med skapa en plats där lärandet står i centrum. Där du som elev kan få ett kvalificerat stöd, med generösa öppettider, för att öka dina möjligheter att lyckas med dina studier.

Under året kommer vi att ändra om och skapa nytt och vi hoppas att resultatet ska bli ett trivsamt och relevant lärcentrum där alla elever ska känna sig välkomna!

/Tove, Joanna & Kristin

Hitta till Komvux

Adress
Glimmervägen 12
224 78 Lund

Öppettider för tillfället:

Skolan är öppen 10:00 - 14:00 för att hämta material eller om du har en avtalad tid med din lärare. Du får inte stanna och studera på egen hand på skolan.

Kontakta oss

E-post
komvux@lund.se

Telefonnummer
046-359 71 00

Telefontid:
 
Telefontid alla dagar
8.00 - 9.30 och 13.30 - 14.30