​Ricky Rich bokad för jullovskonsert på Mejeriet

Genom Vinterlund och Lov i Lund-satsningen ges alla jullovslediga unga 13-17 år chansen att se det senaste tillskottet på den svenska hiphophimlen i en konsert den 21 december. Ricky Rich backas denna kväll av Aram Mafia.

Arrangemanget, som går under namnet Schools out, blir starten på jullovet. Gratis biljetter kan hämtas ut från Lunds fritidsgårdar eller via vinterlund.se från och med 1 december.

– Det känns jättekul att kunna erbjuda något för den unga målgruppen också, säger Vinterlunds projektledare Åsa Jensen.

Planen är att lokala förmågor ska värma upp scenen innan konserten. Vilka det blir är ännu inte klart. Den som är intresserad av att vara förband kan höra av sig till Lunds kommuns ungdomsombud (frida.jensen@lund.se).

På plats under kvällen finns personal från Lunds kommuns fritidsverksamhet.

Ricky Rich & Aram MAFIA

Tillsammans har de släppt flera hitlåtar, bland annat "Habibi" som hamnade på topp 50 Sverige på Spotify med drygt 11 miljoner spelningar där samt 5,5 miljoner på Youtube.

Bara i år har de släppt "Lego" (spelad över 1 miljon gånger på Spotify, ca 600k på Youtube) och kort därefter "Min Diamant" som gick rakt upp till toppen på "trending" på Youtube och med miljontals lyssningar på Spotify.

21 december 19.00-00.00
Mejeriet, Stora Södergatan 64

För mer information vänligen kontakta Åsa Jensen, 046-359 43 79, asa.jensen@lund.se

Vinterlund är ett brett program av välkända och helt nya evenemang i centrala Lund från första adventshelgen till alla hjärtans dag. Vinterlund har kommit till som ett samverkansprojekt mellan Lunds kommun, Lund Citysamverkan och Lunds kultur- och föreningsliv. Läs mer på vinterlund.se

2018-10-25 10:00:00