Häckebergaskolan

Häckebergaskolan

Häckebergaskolan är en F–3-skola i Genarp mitt i naturen. På Häckebergaskolan går cirka 215 elever och 35 lärare och övrig personal. På skolan finns också fritidshem.

Häckebergaskolan är vackert belägen vid foten av Romeleåsen med utsikt över åsen och landskapet. En kort promenad bort ligger uteklassrummet med fina möjligheter för lärande i naturen. Vi har en stor fin skolgård med skolträdgård, där varje årkurs planerar och sköter om sin del. På morgonen och eftermiddagarna är det fritids för eleverna i årskurs F-3 på Häckebergaskolan och på morgonen även för årskurs 4-6.

Så här jobbar vi

Vår ambition är att eleverna efter skolår 3 ska vara trygga, ansvarskännande, nyfikna och ha lust att lära vidare. Vi arbetar i ett 1-16 års perspektiv med elevernas bästa i fokus.

Vår vision: skapa en god och trygg lärmiljö

Vi vill skapa en så god och trygg lärmiljö som möjligt, där både barn och vuxna blir bemötta och respekterade för den den är.Vi vill arbeta för nära och goda relationer mellan oss alla på skolan. Arbetet på skolan ska präglas av inflytande, ansvar, och sammanhang.

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/hackebergaskolan