Vad kan du göra på Habo gård?

Välkommen till unik miljö med lantlig känsla och ett naturskönt läge, här erbjuder vi evenemang och aktiviteter för seniorer och personer med funktionsnedsättning, oberoende av ålder, företrädesvis från Lunds kommun. Här kan du delta i hälsofrämjande aktiviteter och träning bland annat i vårt varmvattenbad.

Det finns också ett utbud för kultur- och musikintresserade och du kan delta i våra populära högtidsarrangemang på påsken, Valborg, Nationaldagen, Midsommar och Julafton.

Två gånger om året arrangeras välbesökta hälsomässor med intressanta föredragshållare och aktiviteter och däremellan balansträning, boule och mycket mer! Under säsong är förstås flottfärderna på Höje å populära. Brygga, flotte och övriga anläggningar på Habo Gård är tillgänglighetsanpassade för att passa de flesta behov. Se hela vårt utbud i aktuell programbroschyr.

Avgifterna vid deltagande på evenemang och aktiviteter är subventionerade. Det möjliggörs genom att Habostiftelsen ger bidrag till verksamheten för syftet att erbjuda verksamhet av hög kvalité till en låg avgift för deltagaren.

Föreningar kan boka Habo Gård

För föreningar som riktar sig till seniorer och personer med funktionsnedsättning, är det möjligt att boka föreningsmöten och evenemang på Habo Gård. Förutom en vacker miljö och sköna omgivningar erbjuder vi fullt utrustade möteslokaler med modern utrustning, personlig service samt lunch och fika som tillfredsställer smaklökarna.

Önskar ni mer information om föreningsmöten och evenemang vänligen kontakta oss:

Telefon: 046- 359 45 75 (vardagar 09-12)

habo.gard@lund.se

Dagsutflykter till Habo Gård

Seniorverksamhet, LSS och övriga verksamheter för personer med funktionsnedsättning kan göra en dagsutflykt till oss. 

Vi har ofta besök av boenden och andra verksamheter som kommer ut på en dagsutflykt till Habo Gård. Park och trädgård är tillgänglighetsanpassad och bjuder in till sköna promenader. I samband med besöket är det möjligt att boka lunch eller fika.

Önskar ni mer information om dagsutflykter vänligen kontakta oss:

Telefon: 046- 359-45 75

habo.gard@lund.se