Stort intresse för Godmorgon Lund den 17 mars!

4 februari, 2020

Väntelistan ter sig lång när vi sammanfattar våra första inbjudningar för året till Godmorgon Lund som går av stapeln den 17 mars på Mejeriet. Utöver frukosten bjuds det på en kreativ morgon med föreläsaren och författaren Fredrik Härén som har bjudits till våra breddgrader genom ett unikt samarbete med Lunds Universitet och kommunen.

bild på fredrik härén

I blickfånget för morgonen står internationellt kända föreläsaren och författaren inom kreativitet Fredrik Härén, som numera går under titeln "The Creativity Explorer". Fredrik utforskar nämligen kreativitet inom olika kulturer och reser för tillfället runt jorden för att lära sig mer om detta. Möjligheten att ha honom i Lund från morgon till kväll är tack vare ett samarbete med Lunds Universitet, där Fredrik senare under kvällen kommer tala under universitets innovationsprisutdelning. 

Mer om universitetets innovationsprisutdelning.

Intresset har varit enormt och tyvärr är Godmorgon Lund fullbokat den 17 mars, men kika på vår kalender nedan för att hålla dig ajour till nästa tillfälle eller skriv upp dig på vår sändlista för att få en inbjudan till din e-post.

Här hittar du vår kalender!

Skriv upp dig på vår sändlista