Fyra företagsbesök i fokus!

20 mars, 2020

Vårt initiativ 100 företagsbesök på 100 dagar rullar på och här är en första samling av de företag som vi varit på besök på sedan början. I fokus står verksamheter med konsulter, skolor, kontorsmöbler till fotografer.

Internationella Engelska skolan i Lund var ett av de första företagen som besöktes under Lunds kommuns satsning 100 företagsbesök på 100 dagar. Trevliga och bra diskussioner mellan rektor Per-Ola Olsson, kommunalrådet Fredrik Ljunghill (M) och Maria Petit, från avdelningen för hållbar tillväxt.

Bild på tre leende personer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telescope Services är en av Lund mer framgångsrika servicekonsulter som arbetar med att ta fram global kompetenser för att möta IT-branschens behov. De flyttade in i januari till Ideon Science Park och vi önskar dem lycka till med sina affärer!

Bild på tre leende personer bredvid en affisch på en jordglob

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soeco kontorsmöbler i Dalby köper upp begagnade kontorsmöbler som sedan renoveras och förädlas så att de blir som nya igen. Bland kunderna finns kommuner, företag och även privatpersoner. Namnet Soeco kommer från företagets social och ekologiska agenda. 3 % av omsättningen skänks årligen till olika sociala projekt. Företaget har för närvarande drygt 30 anställda och växer stadigt år från år. Den senaste investeringen är byggnationen av ett stort höglager i anslutning till företagets lokaler.

Bild på tre leende personer

 

 

 

 

 

 

 

Sist men inte minst har vi besökt är Kajsas Foto, porträttfotografen Kajsa Ragnestams ljusa ateljé som ni hittar vid Linero torg!

Bild på kvinna i ateljé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nedan hittar du länken till vårt hashtag #100lundabolag2020 och sida Business in Lund på Facebook, där du kan följa vilka företag vi besöker!

Länk till vårt facebookflöde