Ny satsning på Kickstart Digitalisering

28 mars, 2019

MalmöLundregionen bjuder in företag till Kickstart Digitalisering med start i Lund den 9 maj.

Kickstart stöttar företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan man befinner sig. Syftet är att geföretagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär.Hela 93 % av de ca 400 företag som deltagit i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering.

Upplägg och omfattning
Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag satsar enheldag och två halvdagar för workshops kring digitalisering. För att få utså mycket som möjligt av Kickstart är det bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller beslutsfattande position.Kickstart är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen.
Kickstart-träffarna är oftast förlagda till företag som är med i gruppen eller hos företag som har kommit långt i sin digitalisering, vilket innebär inblicki andras verklighet och inspiration till den egna resan. Den första träffen är på Ekska Huset, Sankt Petri Kyrkogata 4 i Lund.

Tid och datum för träffarna:
9 maj heldag kl 9-16, 24 maj kl 9-12 och 11 juni kl 9-12

Frågor? Kontakta Jenny Bramell, 0709- 62 91 50, Jenny.bramell@iuc.se

Anmäl dig här >>

Kickstart sker i samverkan med MalmöLundregionen – ett strategiskt samarbete mellan kommunerna Burlöv, Eslöv, Höör, Kävlinge, Malmö,
Lomma, Lund, Skurup, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg, Vellinge

Notera: Kickstart förbehåller sig rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Relaterad information