Lediga tomter, tomtkö

Kommunens tekniska förvaltning förmedlar och säljer fribyggartomter för privata bostäder. All förmedling görs via en webbaserad tomtkö. Aktuellt: Har du fått påminnelse för din faktura? Fakturan behöver inte betalas om du vill lämna tomtkön. Påminnelsefakturans nya standardtext om att kravet går vidare till inkasso gäller inte i detta fall. Vi ber om ursäkt för den olägenhet som det har skapat.

Du ställer dig i kö med hjälp av BankId/e-legitimation via en tjänst som du når under rubriken E-tjänster längre ner på sidan. För att ställa dig i kö behöver du uppge personnummer, e-postadress och telefonnummer. Din folkbokföringsadress registreras automatiskt. Årsavgiften är 400 kr. Du kan inte kan uppdatera dina uppgifter via tjänsten, bara göra ny anmälan till kön.

Om du saknar BankId eller behöver hjälp med din anmälan, kontakta Hasiba Borovac på tekniska förvaltningen:
Tel: 046 – 359 50 85
E-post: tomtko@lund.se

Genom att anmäla dig till Lunds kommuns tomtkö godkänner du de regler som gäller, se dokument nedan. Enligt de nya reglerna är anmälan till tomtkön individuell och medsökande är inte tillåtet. Medsökande som anmälts före 2017 finns kvar i tomtkön. Reglerna anger också att den som har fått en tomt inte kan ställa sig i kö igen förrän efter tre år.

Erbjudande om lediga tomter skickas ut via e-post. Du ansvarar själv för att hålla kontaktuppgifterna aktuella.

Uppdatera uppgifter

För att uppdatera dina kontaktuppgifter i tomtkön, tekniska förvaltningen: tomtko@lund.se

Lämna tomtkön

Vi är tacksamma om du lämnar besked till tekniska förvaltningen om du inte längre är intresserad av att stå i kö. Kontakta: tomtko@lund.se.

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning. Personuppgifter i allmänna handlingar hos kommunen kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen till den som begär det,till exempel husleverantörer och banker.

Faktaansvarig: Tekniska förvaltningen

Direktadress till denna sidan: https://www.lund.se/tomtko

Kontakt

Mark och exploatering

Tekniska förvaltningen

Besöksadress:Brotorget 1, Lund
Telefon Medborgarcenter: 046-35975 00
E-post:tekniska.forvaltningen@lund.se

Tekniska förvaltningen

Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Besöksadress: Brotorget 1, Lund
Telefon Medborgarcenter: 046-359 75 00
E-post:tekniska.forvaltningen@lund.se