Sommarjobba med vård och omsorg

Söker du sommarjobb? Vi letar efter dig som vill ha ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt! Hos oss jobbar du med att stötta äldre eller personer med funktionsnedsättning till ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor.

Som undersköterska eller vårdbiträde jobbar du med äldre personer, antingen på ett äldreboende eller i hemtjänsten. Som stödassistent eller stödbiträde jobbar du i stället med stötta personer med funktionsnedsättning. Då kan du jobba på grupp- och servicebostäder eller med att stötta brukarna som har sin arbetsplats på en daglig verksamhet. Du kan också jobba med barn och unga med funktionsnedsättning som är hos oss på sin fritid.

Sök sommarjobb som:

Undersköterska eller vårdbiträde i Lunds stad

Undersköterska eller vårdbiträde i Genarp, Dalby, Veberöd eller Södra Sandby

Stödassistent eller stödbiträde i Lunds stad

Stödassistent eller stödbiträde i Södra Sandby eller Dalby

Danei vårdbiträde

Hur är det att sommarjobba som vårdbiträde?

Undrar du hur det är att jobba som vårdbiträde eller vill du ha tips inför ditt sommarjobb? Se filmen med vår medarbetare Daniel som började som semestervikarie hos oss.

Paulina Hallonsten, undersköterska

Så är det att jobba hos oss

Hur är det att jobba inom vård och omsorg? Och vilka egenskaper behöver du som är intresserad av att sprida värme med oss? Här kan du läsa vad några av våra medarbetare säger.

En äldre sittande kvinna dansar med en medarbetare på Träffpunkt Genarp.

Bli timvikarie redan idag

Vill du inte vänta till i sommar med att börja jobba? Då kan du bli timanställd hos oss redan idag. Du kan jobba på våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller som stöd till personer med funktionsnedsättning.

Undersköterskor är Sveriges största yrkesgrupp

Vill du veta vad en undersköterska gör?

Undersköterskor lyser upp i många människors hem och får livet att fungera. Se filmen om hur det är att jobba som undersköterska!

Faktaansvarig: Vård- och omsorgsförvaltningen