Sommarjobba inom vård och omsorg

Söker du jobb i sommar? Var då med och sprid lite värme inom vård och omsorg! Här får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt, som ger dig erfarenheter för livet.

Vi är nästan klara med rekryteringen inför sommaren, men vi har fortfarande några tjänster kvar för dig som vill jobba inom hemtjänsten eller på äldreboende.

Skicka in din ansökan redan i dag!

Sommarjobba som undersköterska eller vårdbiträde i Lunds stad

Danei vårdbiträde

Hur är det att sommarjobba som vårdbiträde?

Undrar du hur det är att jobba som vårdbiträde eller vill du ha tips inför ditt sommarjobb? Se filmen med Daniel som började jobba som vårdbiträde förra sommaren.

Paulina Hallonsten, undersköterska

Så är det att jobba hos oss

Hur är det att jobba inom vård och omsorg? Och vilka egenskaper behöver du som är intresserad av att sprida värme med oss? Här kan du läsa vad några av våra medarbetare säger.

Kvinna och flicka fotade ovanifrån sitter intill en låda med Legobitar och letar efter bitar.

Om vård- och omsorgsförvaltningen

Vet du inte så mycket om vad kommunen jobbar med inom vård och omsorg? Här kan du läsa mer om vad vi gör och vad som är viktigt för oss.

En äldre sittande kvinna dansar med en medarbetare på Träffpunkt Genarp.

Bli timvikarie redan idag

Vill du inte vänta till i sommar med att börja jobba? Då kan du bli timanställd hos oss redan idag. Du kan jobba på våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller som stöd till personer med funktionsnedsättning.

Undersköterskor är Sveriges största yrkesgrupp

Vill du veta vad en undersköterska gör?

Undersköterskor lyser upp i många människors hem och får livet att fungera. Se filmen om hur det är att jobba som undersköterska!

Faktaansvarig: Vård- och omsorgsförvaltningen