Sommarjobba inom vård och omsorg

Söker du jobb i sommar? Var då med och sprid lite värme inom vård och omsorg! Här får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt, som ger dig erfarenheter för livet.

Hos oss kan du jobba på äldreboenden, inom hemtjänsten och med att stötta personer med funktionsnedsättning.Du får ett aktivt och varierande jobb, där ingen dag är den andra lik. Och det viktigaste av allt - du gör en stor skillnad i andra människors liv.

Hoppas vi får möjlighet att jobba med dig i sommar!

Här hittar du våra sommarjobb:

Danei vårdbiträde

Hur är det att sommarjobba som vårdbiträde?

Undrar du hur det är att jobba som vårdbiträde eller vill du ha tips inför ditt sommarjobb? Se filmen med Daniel som började jobba som vårdbiträde förra sommaren.

Paulina Hallonsten, undersköterska

Så är det att jobba hos oss

Hur är det att jobba inom vård och omsorg? Och vilka egenskaper behöver du som är intresserad av att sprida värme med oss? Här kan du läsa vad några av våra medarbetare säger.

Bild för - _DSC8881-®Ruona 16.jpg

Om vård- och omsorgsförvaltningen

Vet du inte så mycket om vad kommunen jobbar med inom vård och omsorg? Här kan du läsa mer om vad vi gör och vad som är viktigt för oss.

En äldre sittande kvinna dansar med en medarbetare på Träffpunkt Genarp.

Bli timvikarie redan idag

Vill du inte vänta till i sommar med att börja jobba? Då kan du bli timanställd hos oss redan idag. Du kan jobba på våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller som stöd till personer med funktionsnedsättning.

Undersköterskor är Sveriges största yrkesgrupp

Vill du veta vad en undersköterska gör?

Undersköterskor lyser upp i många människors hem och får livet att fungera. Se filmen om hur det är att jobba som undersköterska!

Faktaansvarig: Vård- och omsorgsförvaltningen