Erfarna Anläggare sökes

Serviceförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker erfarna anläggare till vår anläggningsavdelning på Markentreprenad-Serviceförvaltningen, Lunds kommun!

Vår avdelning utför bland annat underhåll och anläggning av gator och torg. Vi bygger om och nyanlägger offentliga parkmiljöer så som skolgårdar, parker och utför dränering av kommunens fastigheter och etablering av tillfälliga moduler. På beställning av Kraftringen  gräver, förlägger vi fjärrvärmeledningar. Vi schaktar och förlägger rör, fiber och el-kanalisation samt blåser fiberkablar.

Våra arbetslag arbetar tillsammans för att nå kvalitet och effektivitet i projekt och drift.  Alla uppdrag utförs i Lunds kommun med fasta arbetstider. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som anläggare. Du har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Du har god erfarenhet och kunskap inom anläggningsarbeten som till exempel stensättning, plattläggning, dränering, anlägga grönytor, kabelförläggning och ledningsarbete. 

Du är självgående, engagerad och noggrann. Du är självklart säkerhetsmedveten, ordentlig och känner stolthet i ditt arbete. Du motiverar andra och blir glad av att se kollegor utvecklas och samarbeta. 

Du har förmåga att kunna arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera med andra, både internt och med beställare och kommuninvånare.

B-körkort är ett krav och BE eller C/CE-kort är meriterande. Likaså är det meriterande med arbete på väg, ESA, EBR, heta arbete, övriga anläggningsrelaterade utbildningar och vana av att köra övriga vanligt förekommande maskiner såsom hjullastare och grävmaskin.

Du behärskar svenska i både tal och skrift. 

 

Låter det som du? Vad bra! Välkommen in med din ansökan innan 30 november 2021, vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden.

 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till: Enhetschef Gata/drift Björn Fjellström bjorn.fjellstrom@lund.se alternativt Enhetschef för fjärrvärme och fiber Glen Karsberg glen.karsberg@lund.se alternativt Enhetschef för parkanläggning Stefan Jahnke stefan.jahnke@lund.se

 

  Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-12-23

Referensnummer

2021/232

Kontaktperson(er)

Stefan Jahnke Park/Anläggniing , 046-359 47 91

Björn Fjellström Gata/Drift, 046-359 24 11

Glen Karsberg Fjärrvärme/Fiber, 046-359 94 58

Facklig(a) företrädare

Linus Svärd Kommunal, 046-359 65 86

Tillbaka till lista