Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Miljöförvaltningen är en myndighet och består av 30 medarbetare med en bred kompetens inom verksamhetens ansvarsområde. Förvaltningen arbetar under miljönämnden och med tillsyn bland annat inom områdena miljöskydd, hälsoskydd och livsmedelshantering.
Miljöförvaltningen lägger avgörande vikt vid att vara en attraktiv arbetsgivare och sätter stort värde i att erbjuda medarbetarna möjligheter till individuell utveckling i yrkesrollen.
Vi söker nu en handläggare för ett vikariat med inriktning hälsoskydd för en medarbetare som är tjänstledig.

Vikarierande Miljöinspektör

Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett vikariat för en medarbetare som är tjänstledig med särskild inriktning inom området hälsoskydd. Du kommer att ingå i ett team av 5 handläggare med projekttillsyn samt distrikt. Ärenden som hanteras är exempelvis bostadsklagomål, remisser, förskole- och skoltillsyn och tillsyn på badanläggningar

- Miljöinspektör, inriktning hälsoskydd

Kvalifikationer

För tjänsterna krävs miljö- och hälsoskyddsutbildning vid universitet/högskola eller annan akademisk utbildning som kan bedömas likvärdig. Arbetslivserfarenhet eller särskild kompetens inom området är meriterande. Till tjänsten söker vi serviceinriktad, initiativrik och utåtriktad person som är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och som tycker om att möta olika människor och kulturer. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.
Körkort för bil erfordras.

Visstidsanställning (vikariat) ett år med möjlighet till förlängning
Tillträde snarast efter överenskommelse.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-13

Referensnummer

MF 19-01
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Björn Berséus
Title: Miljödirektör
Telefon: 046-359 52 60

Facklig(a) företrädare

Namn: Stefan Andersson
Title: Vision
Telefon: 046-359 52 77

Miljöförvaltningen

Tillbaka till lista