Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stadsbyggnadskontoret planerar staden och arbetar intensivt med att möta marknadens krav samtidigt som vi har höga ambitioner att medverka till byggandet av en hållbar, funktionell och vacker stad. Planavdelningen är en av fem avdelningar på stadsbyggnadskontoret och ansvarar för upprättande av detaljplaner. Just nu pågår många spännande projekt och vi söker planarkitekter – är det kanske just dig vi söker?

Planarkitekt

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjligheten att bidra till utformningen av framtidens Lund. Avdelningen präglas av engagemang och kompetens. Du kommer ingå i ett team av totalt 19 medarbetare.
Som planarkitekt har du en utmanande och ständigt föränderlig uppgift som konkret innebär allt från att producera detaljplaner i den lilla skalan till mer omfattande arbete kring nya stadsdelar, förtätnings- och stadsförnyelseprojekt och utbyggnad av tätorterna i stadens omgivning. Aktuella projekt på planavdelningen just nu är bl a Lunds centralstation, sjukhusområdet i Lund, stadsförnyelse på Västerbro, förtätning av Ideon och nya etapper i den hållbara stadsdelen i Brunnshögsområdet.
Arbetet bedrivs självständigt i samråd med övriga kompetenser på stadsbyggnadskontoret samt med andra förvaltningar, myndigheter, byggherrar, konsulter och allmänhet.

Kvalifikationer

Vi söker både dig som har en gedigen erfarenhet av yrket och dig som är i början av din karriär. Du har arkitektexamen (planeringsarkitekt, arkitekt, landskapsarkitekt) eller likvärdig utbildning. Du är lyhörd, har en god förmåga att samverka och kan sammanväga olika intressen. Vi vill även att du är engagerad och driven i ditt sätt att arbeta. Till sist ser vi gärna att du har erfarenhet av kommunalt planarbete, intresse för stadsgestaltning och vill vara med och forma det framtida Lund!

Vi söker en erfaren planarkitekt för tillsvidareanställning och två planarkitekter för visstidsanställning längst t o m 2019-12-31. För visstidsanställningarna kommer vi tillämpa kontinuerligt urval. Tillträde så snart som möjligt.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-02

Referensnummer

SBK 19-05
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ole Kasimir
Title: Planchef
Telefon: 046-359 63 74

Namn: Maria Milton
Title: Biträdande planchef
Telefon: 046-359 60 26

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Planavdelningen, Stadsbyggnadskontoret

Tillbaka till lista