Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Norra Fäladen är ett bostadsområde som sjuder av liv och präglas av en stor barn- och ungdomsverksamhet. Det finns ett aktivt kulturliv, fantastiska naturområden, fritidsgård, föreningar och en mångfald av förskolor och skolor.

Fäladsskolan har läsåret 2018-2019 ca 365 elever. Vi tar i årskurs fyra emot elever från Backaskolan, Ladugårdsmarken och Delfinskolan. Läsåret 2018-2019 har vi fem klasser i årskurs fyra, fem klasser i årskurs fem och fyra klasser i årskurs sex. På skolan finns också en särskild undervisningsgrupp LIG som tar emot elever från hela Lund. Vi använder moderna pedagogiska metoder och har iPads i undervisningen. Vår personal har ett genuint pedagogiskt engagemang, kunnande och entusiasm. Undervisningen är individanpassad och elevernas delaktighet är viktig. Alla elever ska nå sin högsta potential, få ett gott självförtroende och känna att de kan. Allt ska vara möjligt.

Legitimerad lärare åk 1-6 i musik Fäladsskolan och Backaskolan

Arbetsuppgifter

Vi behöver lärare som undervisar i musik. Tjänsten är på heltid med undervisning både på Fäladsskolan och Backaskolan.
I arbetet ingår sedvanliga lärararbetsuppgifter.
I din ansökan och vid en eventuell intervju är det viktigt att du beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan.

Du arbetar i ett arbetslag där ni gemensamt ansvarar för att eleverna och verksamheten utvecklas och att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. Du ska tillsammans med övrig personal driva en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna

Du ska vara väl förtrogen med läroplanen Lgr 11 och skollagen. Vi strävar efter att elevuppgifterna ska vara verklighetsförankrade utanför skolan. Skolan använder digitala verktyg och multimediavana krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, kreativitet och medvetna val.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation i åk 1-6 i musik. Meriterande är om du har kurser i specialpedagogik.
Stor social kompetens och samarbetsförmåga
Lyhörd och flexibel
Engagerad och relationsskapande
Strukturerad

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-10

Referensnummer

BSF 105/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Ange löneanspråk i ansökan urval sker dock löpande.

Kontaktperson(er)

Namn: Håkan Bengtsson Diurlin
Title: rektor
Telefon: 046-359 74 65

Facklig(a) företrädare

Namn: LR Lund, Lärarförbundet Lund
Telefon: 046-35 57 35

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista