Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Fritidspedagog/Grundlärare med inriktning mot fritidshem

Arbetsuppgifter

Vi behöver utöka Vegalyckan med fler pedagoger. Vegalyckan är en nybyggd F-3 skola med ca 240 elever. Skolan ligger i ett vackert parkområde och har en stor spännande skolgård. Vår målsättning är att skapa en optimal lärmiljö runt varje elev, både för skola och fritidshem. Vi ger våra elever tro på att själva kunna gestalta sin framtid och ha ett demokratiskt förhållningssätt.
Du samarbetar i arbetslag bestående av grundskollärare och fritidspedagoger.
Vi erbjuder en god atmosfär och trevliga kolleger. Du får arbeta i en stimulerande miljö där vi ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du har examen som fritidspedagog/grundlärare mot fritidshem.
Du är en god förebild för våra elever och satsar på värdegrundsarbete.
Du har intresse av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.
Du är en tydlig ledare med stort hjärta.
Vi välkomnar även nyutexaminerade.
Välkommen till Vegalyckan.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Referensnummer

BSF102/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Ewa Rönn
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 24

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista