Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Skolorna inom utbildningsområde 6 är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning. Inom området finns Vikingaskolan, Tunaskolan, Mårtenskolan, Lilla Mårtenskolan, Nyvångskolan, Hagalundskolan, Påskagängets skola och Torna Hällestad skola. Våra medarbetares hälsa och trivsel är viktig för oss och därför har vi bl. a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

Lokalvårdare till Nyvångskolan, 75%

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare arbetar du med städning av skolans lokaler såsom klassrum, toaletter, allmänna utrymmen och personalutrymmen. Du kommer vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter samarbete och kommunikation och ställer upp för varandra när det behövs.

Tjänsten är på 75%, med möjlighet till utökning och förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare och har utbildning inom området, SRY eller PRYL. Dokumenterad vana vid maskinkörning och golvvård är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket för att kunna tillgodogöra dig muntlig och skriftlig information och god datorvana är ett krav.

Då arbetstiden är förlagd under ordinarie verksamhetstidstider är det viktigt att du trivs med personal och elever runt omkring dig medan du arbetar. Som person är du flexibel, lyhörd och har stor ansvarskänsla. Du känner en stolthet över ditt arbete och utför det med stor noggrannhet och god kvalité.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. För att vara aktuell för tjänsten krävs utdrag ur belastningsregistret. Körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Sista datum: 2020-10-23

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-01

Referensnummer

BSF 459/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Ann-Marie Sjöberg
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3597901

Namn: Erika Åkesson
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-3597903

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista