Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

Distriktsläkare/Företagsläkare

Arbetsuppgifter

Företagshälsovården bedriver företagshälsovård för ca 9 000 medarbetare, företrädesvis inom Lunds kommun. Företagshälsovården är inbyggd och tillhör organisatoriskt kommunkontoret som är underställt kommunstyrelsen. Här finns team med företagsläkare, företagssköterska, företagssjukgymnast, arbetsmiljöingenjör, läkarsekreterare och beteendevetare/psykolog. Totalt är vi 16 personer. Vår uppgift är främst att arbeta med förebyggande arbetsmiljöfrågor, strukturerad rehabilitering och hälsostrategiskt arbete för organisation och individ.

Arbetslivsinriktad rehabilitering, bedömning av arbetsförmågan, lagstadgade hälsokontroller, utbildningsverksamhet.

Kvalifikationer

Distriktsläkare eller företagsläkare med erfarenhet från Företagshälsovård. Mycket stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du förväntas arbeta självständigt i din yrkesroll men ska även kunna samverka i team med andra yrkeskategorier inom Företagshälsovården, du har en konsultativ roll ut mot alla chefer i Lunds kommun.
Meriterande är erfarenhet av KoF metodik och OBM.
Stort intresse av livsstilsfrågor.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-14

Referensnummer

KK 2019/03
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Susanne Pennsäter
Title: Verksamhetschef
Telefon: 046-359 51 36

Namn: Alexandra Papadopoulou
Title: Företagsläkare
Telefon: 046-359 53 78

Företagshälsovården, Kommunkontoret

Tillbaka till lista