Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Ängslyckans förskola är en av förskolorna på Skolområde LTÖ (Linero, Tuna och Östratorn). Förskola ligger i det nya bostadsområdet Råbylund och öppnade i mars 2012. De ljusa, fina toppmoderna lokalerna rymmer tre avdelningar. Violen och Vallmon för barn i åldern 3–5 år och Smörblomman för barn i åldern 1–3 år.

Förskolan har en utomhuspedagogisk profil, vi är därför ofta utomhus och i alla väder.

Förskolan har även eget tillagningskök.

Förskolan arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där utvecklingsarbetet utifrån barnens bästa har en central roll, vi söker därför dig som sätter barnet i fokus, är professionell, kan samarbeta, är engagerad och har ett gott humör.

Förskollärare

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du huvudansvaret för att planera och driva pedagogiskt arbete i enlighet med läroplanen samt utföra inom yrket i övrigt förekommande uppgifter.

Den aktuella tjänsten är förlagd på Smörblomman med barn 1-3 år.

Kvalifikationer

Vi söker förskollärare som är väl insatt i förskolans läroplan och kan omsätta den i det dagliga arbetet.

Som person är du varm, positiv och skapar trygghet i din omgivning, du har ett också ett tillåtande och utforskande arbetssätt.
Du trivs med att arbeta i lag samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ett aktivt ansvar för förskolans pedagogiska verksamhet.

Erfarenheten av att jobba med barn i behov av särskilt stöd ser vi som positivt.

Du som är klar med din förskollärarutbildning och väntar på din legitimation har möjlighet att få en tidsbegränsad anställning som kan övergå till en tillsvidareanställning när du fått din legitimation.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-22

Referensnummer

6/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sysselsättningsgrad: 87,5% Lönebeskrivning: Ange löneanspråk i din ansökan

Kontaktperson(er)

Namn: Monica Kjellgren
Title: Förskolechef
Telefon: 046-3595042

Namn: Dragan Severin
Title: Biträdande förskolechef
Telefon: 046-3594287

Namn: Johan Schön
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 44 35

Förskolan Ängslyckan, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista