Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Skolområdet Järnåkra/Klostergården är beläget i centrala och södra delarna av Lund. I området finns ett flertal förskolor och grundskolor.

Grundskollärare

Arbetsuppgifter

Vegalyckan är en nybyggd F-3 skola med ca 220 elever. Skolan ligger i ett vackert parkområde och har en stor spännande skolgård. Våra lokaler är vackra och anpassade efter verksamheten.
Vår vision är att skapa en optimal lärmiljö och en kreativ fritidshemsvistelse för varje elev. Du samarbetar i ett arbetslag bestående av grundskollärare och fritidspedagoger.
Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där vi ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet.
Vi har en god atmosfär och trevliga kollegor som tillsammans med dig ser fram emot att utveckla vår skola.

Kvalifikationer

Du ska ha grundskollärarexamen med inriktning mot de tidigare skolåren. Erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.
Du vill delta i skolans utvecklingsarbete. Du är lagspelare och bra relationsbyggare gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare. Du kan anpassa ditt förhållningssätt/arbetssätt utefter situationen.
Du är en tydlig ledare med stort hjärta.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-29

Referensnummer

1/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sysselsättningsgrad: 100% Lönebeskrivning: Månadslön. Ange löneanspråk i ansökan.

Kontaktperson(er)

Namn: Ewa Rönn
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 24

Facklig(a) företrädare

Namn: Magdalena Seger
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 96 92

Vegalyckan F-3, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista