Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Leg sjuksköterska till kvällstjänstgöring

Arbetsuppgifter

Vi söker en driftig sjuksköterska som vill arbeta kvällstid riktade mot våra 14 kommunala äldreboenden. Vi är fyra sjuksköterskor som tillsammans lägger vårt eget schema med heltidsmåttet 34,33. Det är två sjuksköterskor i tjänst varje kväll.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss är ett kvalificerat jobb som ställer höga krav på dig som söker, men det är också ett jobb som ger dig mycket tillbaka i form av personlig utveckling och olika utmaningar. Och det viktigaste av allt här gör du en stor skillnad i andra människors liv!

Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete med möjlighet till kompetensutveckling och delaktighet i utvecklingsarbete.

Ditt arbete innebär att du leder och planerar den medicinska omvårdnaden samt handleder undersköterskor. Insatserna är både planerade och akuta. En viktig del i arbetet är telefonrådgivning till vårdpersonal, brukare och deras anhöriga.
Dokumentation i Procapita.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med relevant arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som:

• är trygg i dig själv och i din yrkesroll

• är van vid att arbeta självständigt och i team med övriga yrkesgrupper

• kan fatta egna beslut, planera, organisera och prioritera ditt arbete

• har god förmåga att handleda omvårdnadspersonal och kunna skapa trygghet

• har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Körkort erfordras.
Omfattning: 50-80% eller enligt överenskommelse. Individuellt schema, heltidsmått 34,33

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-11

Referensnummer

VoO 284/2019
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! Förmåner. Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Kristina Nilsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-35 9 57 43

Facklig(a) företrädare

Namn: Vårdförbundets växel
Telefon: 0771-420420

SBÄ HSL Omr 1

Tillbaka till lista